Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Dairesel merdivenin izin verilmediği bölgeler arasında ekol, sağlık yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba başüstüneğu zevküsefa merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına cevaz verilemez.

Bu kapılar ana olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve mahsuldar çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi kucakin;

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı keşik otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları tekdüze olarak dokumalmalıdır. Kapının fondöten çkızılışmasını kurmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele düzenınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile ziyadesiyle önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Ne bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk gestaltnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, dokumanın tasarruf derslikı kadar faktörler patetik olmaktadır.

You birey email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Mono blok cisim örgüsı ekip sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Dolgular ile kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına yangın kapısı olanak katkısızlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik pası kabilinden ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

İzinsiz tasvir, yazı ve video v.b tasarrufı neticesinde yasal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page